Київська міськрада планує відкрити грандіозний центр інновації iHub

28 Жовтня 16Київська міськрада планує відкрити грандіозний центр інновації iHub

Київська міськрада планує відкрити грандіозний центр інновації iHub

Незабаром у центрі Києва за підтримки іноземного інвестора та міськради столиці відкриється великий інноваційний центр iHub. Поки що у приміщенні, площа якого становить приблизно 1600 м2, закінчуються ремонтні роботи. Але вже зовсім скоро тут розпочнуться заняття, на яких кращі педагоги навчатимуть молодих підприємців.

iHub стане найбільшим центром інновацій в Україні. На реалізацію цього проекту інвестор виділив близько 15 мільйонів гривень. У центрі буде 20 конференц-зал, серед яких відкриті та закриті приміщення, дві зали для проведення різноманітних івентів, зона open space, кілька зон для відпочинку та сучасний спортзал з душовими кабінками. Також у центрі обладнають спеціальну велопарковку.

Планується, що в інноваційному центрі працюватиме 200 кваліфікованих фахівців, а протягом року на майданчику iHub збираються проводити близько 300 тематичних заходів, в яких буде залучено понад 10 тисяч осіб.

Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс повідомив, що проект iHub реалізовується завдяки підтримці спонсора з Норвегії. Інноваційний центр знаходиться за адресою вул. Хрещатик, 10.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top