Фітнес-браслет TomTom вимірюватиме співвідношення жиру та м'язової маси

08 Вересня 16Фітнес-браслет TomTom вимірюватиме співвідношення жиру та м'язової маси

Фітнес-браслет TomTom вимірюватиме співвідношення жиру та м'язової маси

Сьогодні на ринку розумних гаджетів для спорту представлено безліч пристроїв з доволі однотипними функціями підрахунку кроків, витрачених калорій, відстеження фаз сну та ін. Компанія TomTom вирішила розробити фітнес-браслет з ширшим набором функцій і створила TomTom Touch – розумний трекер, здатний не лише стежити за активністю користувача, але й повідомляти про відсотковий вміст жирових відкладень в організмі.

Фітнес-трекер TomTom – пристрій для тих, хто хоче надати тілу гарну форму

Інноваційний трекер TomTom Touch надає дані про відсоткове співвідношення м'язової маси та жиру в тілі. З часом така статистика допоможе користувачеві виявити оптимальні для нього фізичні вправи та режим харчування. Отже, завдяки розумному браслету користувач досягатиме максимального ефекту від спортивних навантажень.

Принцип роботи та функціональність

Принцип роботи фітнес-трекера TomTom Touch полягає в тому, що сенсорний браслет пропускає дуже слабкий електричний струм людським тілом. Показання кількості м'язової маси та жирових відкладень вираховуються на основі того, скільки часу витрачено на проходження електричних імпульсів і з яким опором вони зустрілись на шляху.

Цим можливості сенсорного браслета не обмежуються. Як і інші фітнес-трекери, TomTom Touch здатен вимірювати активність користувача, пройдену відстань, кількість витрачених калорій, час сну, частоту пульсу та ін.

Додаткові можливості додатка TomTom MySports

До комплекту TomTom Touch входить додаток для смартфонів MySports, який дозволяє проглядати статистику, дає корисні поради щодо здорового харчування та режиму дня, рекомендує найефективніші спортивні навантаження

Крім того, завдяки з'єднанню зі смартфоном на сенсорному екрані гаджету висвітлюються вхідні виклики та повідомлення. Отже, під час занять спортом користувач не пропустить важливий дзвінок.

Унікальний фітнес-трекер з'явиться на ринку наступного місяця. Вартість $130.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top