Elemeno Health - додаток-асистент для медперсоналу

07 Лютого 17Elemeno Health - додаток-асистент для медперсоналу

Elemeno Health - додаток-асистент для медперсоналу

Компанія Elemeno Health за підтримки Y Combinator розробила додаток, який допомагає лікарям, медсестрам, іншим співробітникам лікарень працювати з корисною медичною інформацією, документами та ділитися ними з колегами зі смартфону.

Один із засновників компанії, Аруп рій Берман, впродовж кількох років обіймав посаду директора відділення в Каліфорнійському медичному центрі. Тоді він часто стикався з повільною та неорганізованою роботою лікарів-початківців. Пошуки медичних матеріалів, купи папок і паперів, в яких важко знайти потрібну інформацію, зламаний ксерокс або принтер ускладнювали роботу в лікарні.

Так в АРУП виникла ідея зібрати всю медичну інформацію в одному місці - в смартфоні. Спільно з Едом Надалем, розробником понад 20 комп'ютерних ігор для Electronic Arts, було розроблено онлайн-додаток Elemeno Health.

У ньому є бібліотека необхідних матеріалів, чек-лист для новачків, нагадування, можливість створювати групові чати, вітати колег з професійними досягненнями в ігровій формі.

Додаток має обмежену кількість установок, але певні корисні функції суттєво скоротили витрати лікарень. Позаяк, Каліфорнійський університет у Сан-Франциско завдяки Elemento Health заощадив $1,1 млн.

Компанія має намір впровадити Elemeno Health в інші поліклініки, додавши ігровий елемент змагання.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top