Дрон-марафон – новий рекорд України та футуристичне видовище

24 Лютого 16Дрон-марафон – новий рекорд України та футуристичне видовище

Дрон-марафон – новий рекорд України та футуристичне видовище

12 березня у Києві на території НСК «Олімпійський» відбудеться марафон з масового запуску коптерів. Подія проходитиме в рамках другого форуму інноваційних технологій InnoTech Ukraine та встановить новий рекорд України.

Це станеться просто перед входом до технологічного майданчика майбутнього - InnoTech Ukraine 2016.

Таким чином організатори хочуть привернути увагу громадськості до розвитку технологічних інновацій на теренах всієї України.

Щоб втілити цю ідею, ми запрошуємо ентузіастів, які мають коптери, приєднатися до нашого рекорду та стати частиною нового досягнення у світі безпілотних літальних апаратів. Кожен учасник, чий дрон успішно здійметься в небо, гарантовано отримає БЕЗКОШТОВНИЙ вхідний квиток до демозони InnoTech Ukraine 2016. Окрім цього, забезпечимо згадку-подяку на нашому офіційному порталі.

Заявки на участь (ПІП, телефон, модель коптера) надсилайте за адресою: e.derekleev@smileexpo.com.ua

Організаторами марафону виступають: форум InnoTech Ukraine за сприяння Drone.UA та Rotor.GP.

Drone.UA – провідний інтегратор безпілотних технологій на ринку України. Компанія здійснює свою діяльність в аграрній сфері, енергетиці та нафтогазовій промисловості, а також у сферах геодезії та топографії. Головними напрямами роботи Drone.UA є розробка та втілення галузевих рішень, заснованих на технології дронів, надання послуг за допомогою БПЛА, а також обробка отриманих завдяки безпілотникам даних.

Ми чекаємо на вас і ваш безпілотний апарат 12 березня* на території НСК «Олімпійський». Приходьте та станьте рекордсменом разом з InnoTech Ukraine 2016!

* Час проведення марафону буде анонсовано пізніше.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top