Для популяризації «зеленої енергії» в Парижі відкрили Nissan Electric Café

24 Січня 17Для популяризації «зеленої енергії» в Парижі відкрили Nissan Electric Café

Для популяризації «зеленої енергії» в Парижі відкрили Nissan Electric Café

Близько місяця тому японська компанія Nissan відкрила в Парижі Electric Café з метою популяризації поновлення джерел енергії в країнах Європи. Подію приурочили до виходу цифрового майданчика Electrify the World, що також належить компанії та призначений просувати в Інтернеті розумний і екологічно чистий спосіб життя.

У Nissan Electric Café відвідувачів знайомили з інноваційними розробками в галузі «зелених технологій», економії електрики та екологічних джерел живлення. В середині грудня їм надали можливість розраховуватися за послуги кафе виробленою на місці електроенергією. Приміром, було задіяно барні стільці WeWatt, обладнані педалями, обертаючи які, відвідувачі виробляли енергію. В якості винагороди вони отримували напої на власний вибір.

У залі було розташовано екран який транслював повідомлення та публікації з хештегом #ElectrifyTheWorld, що розміщуються користувачами в соціальних мережах. Здійснені японським автовиробником екопрограми вписуються в його стратегію популяризації своїх електромобілів.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top