DJI показала нову модель гексакоптера для кінопродакшна

26 Квітня 16DJI показала нову модель гексакоптера для кінопродакшна

DJI показала нову модель гексакоптера для кінопродакшна

Розробка зветься Matrice 600 та є спеціальною платформою для кінозйомок. Гексакоптер здатен транспортувати вантаж вагою до шести кілограмів. Це дозволяє взяти на борт практично будь-яку сучасну модель відеокамери для зйомок популярних блокбастерів.

У повітрі апарат здатен перебувати понад півгодини - залежно від ваги підвішеної апаратури. Розганяється гексакоптер до 65 км на годину, долаючи відстань у 5 кілометрів.

 

Щоб коптер не звалився на землю у разі проблем з акумулятором, конструктори зробили шість окремих батарей для кожного двигуна. Кожен такий тандем оснащено власним комплексом датчиків, що дозволяє контролювати роботу всіх елементів. Ціна Matrice 600 становить  близько 4600 доларів. Звісно, існують аналогічні платформи, приміром Aerigon вантажопідйомністю понад 13 кілограмів, але їхня ціна при цьому - близько 50 тисяч доларів.

Компанія DJI в основному спеціалізується на бюджетних версіях безпілотних літальних апаратів. Також її арсенал налічує вузькоспеціалізовані дрони для потреб сільського господарства.

По матеріалам: nplus1.ru

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top