Cubibot – ваш домашній 3D-принтер

11 Жовтня 17Cubibot – ваш домашній 3D-принтер

Cubibot – ваш домашній 3D-принтер

Cubibotце 3D-принтер, який створено для використання вдома. Він може виготовляти в домашніх умовах різні предмети, такі як іграшки, склянки, столові прибори та багато іншого.

Авторами принтера є родина Нуразарів. Старший (батько) більше 35 років працює у сфері дизайну та програмування, а молодший (син) має 10-річний досвід роботи в машинобудівній галузі. Результат спільної діяльності – недорогий, але практичний, принтер для тривимірного друку.

Основні деталі пристрою – камера з HEPA-фільтром, робочий стіл, який швидко нагрівається, і нова модель кінематики CoreXY. З ключових переваг – можливість працювати з різними матеріалами.

Технічні характеристики:

• діапазон товщини одного шару – 50-300 мкм;

• швидкість друку – 80 мм/с;

• площа області побудови – 127 × 127 × 127 мм;

• контролер – 32-бітний;

• способи підключення – USB, Wi-Fi.

Управління процесом друку можливе через мобільні додатки на Android- та iOS-пристроях. Калібрування і параметри друку налаштовуються автоматично.

Родина презентувала власний стартап на Kickstarter з планкою 50 тисяч доларів. На сьогодні зібрана сума була більшою в 10 разів! Cubibot можна буде придбати з лютого наступного року за попереднім замовленням. Його вартість – 149 доларів.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top