CPWC – нова технологія 3D-друку від українського стартапу

22 Вересня 17CPWC – нова технологія 3D-друку від українського стартапу

CPWC – нова технологія 3D-друку від українського стартапу

Sprybuild – команда українських розробників, які створюють власний варіант надшвидкісного стереолітографічного 3D-принтера. Його особливість – це робота за технологією Continuous Production with Wavefront Converting (CPWC).

Це метод друку рідкими фотополімерами на високій швидкості. Він був створений на основі трансформації хвильового фронту актинічного випромінювання. Саме воно формує проекцію об'єкта в місці з'єднання фотополімера і оптичного інтерфейсу.

Якщо говорити простіше, то це модель проекційної стереолітографії, швидкість якої – 10 мм/с. Інженери пояснюють, що такий спосіб друку може бути сумісний з різними фотополімерними матеріалами. За допомогою CPWC можна формувати пікселі невеликих параметрів – це дозволить підвищити роздільність друку.

3D Print Expo: CPWC – нова технологія 3D-друку від українського стартапу

Співзасновник компанії розповідає, що їх розробка дозволить відкрити ще більше можливостей швидкісного 3D-принтинга для виготовлення продуктів з фотополімерних композитів. На даний момент дата старту продажів невідома, бо новинка проходить патентування.

 

Підписуйтесь на новини Innotech Ukraine в Facebook та VK!

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top