Чи буде відкрито офіс Open Motors в Україні?

22 Грудня 17Чи буде відкрито офіс Open Motors в Україні?

Чи буде відкрито офіс Open Motors в Україні?

Міністр інфраструктури Володимир Омелян у своєму акаунті на Facebook заявив, що спілкувався з представниками Open Motors. Це стартап, який презентував ідею модульного безпілотного електрокара OSVehicle. Чиновник прокоментував, що після цієї зустрічі можуть з'явитися всі можливості для створення європейського R & D-офіса компанії на території України.

Транспорт майбутнього має 5 основних складових: двері, шасі, дах, задню і передню частини. У шасі знаходяться і двигуни, і акумулятори – все, що необхідно для пересування машини. Інші частини можна міксувати як завгодно – електрокар складається, як конструктор. Залежно від того, з якою метою власник буде використовувати авто, можна зробити з електромобіля майже будь-яку машину – з легкової до вантажівки.

Як зазначив Володимир Омелян, до сфери діяльності Open Motors входить створення електрокарів, проектів з електромобільності та «смарт-комп'ютерів на дорогах», і зараз компанія планує розмістити R & D-офіси в Європі. Він вважає, що таке партнерство буде реальним завдяки спрямованій політиці України щодо залучення інвестицій в high-tech-індустрію.

 

Підписуйтесь на новини InnoTech Ukraine 2017 в Facebook та VK!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top