Бездротові навушники Mymanu Clik - альтернатива живому перекладачеві

06 Березня 17Бездротові навушники Mymanu Clik - альтернатива живому перекладачеві

Бездротові навушники Mymanu Clik - альтернатива живому перекладачеві

Британські розробники з компанії Mymanu створили навушники Mymanu Clik, які розпізнають і перекладають 37 мов світу в режимі реального часу. Новинку вперше представили на Mobile World Congress в Барселоні.

Поверхня навушників сенсорна. Вона активувує перекладач, зупиняє відтворення музики та перемикає треки. Девайс має Bluetooth 4.1 і кодек aptX, тому якість відтворення музики не страждає.

Вбудований мікрофон у навушниках слухає і перекладає слова співрозмовника в швидкому форматі. Спочатку будуть доступними 37 мов для перекладу. Девайс повідомляє про вхідні SMS-повідомлення та виклики, підсвічуючи панель певним кольором.

Навушники працюють до 7 годин автономно завдяки вбудованому акумулятору ємністю 120 мАг. Заряджається гаджет фірмовим чохлом з батареєю на 8800 мАг.

Спочатку повідомляли, що безкоштовним буде лише перший рік, а потім доступ до всіх функцій стане платним. Ціна невисока - до 1 долара на місяць. Навіть без підписки навушники працюватимуть як перекладач, щоправда без оновлень програми та з певними обмеженнями.

На даний момент ціна на Mymanu Clik становить 200 доларів, далі роздрібна вартість зросте до 300 доларів. Поставки стартують з травня 2017 року.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top