Apple Pencil не допоможе керувати інтерфейсом, його створили для малювання

20 Листопада 15Apple Pencil не допоможе керувати інтерфейсом, його створили для малювання

Apple Pencil не допоможе керувати інтерфейсом, його створили для малювання

Головний дизайнер «яблучної компанії» Джонатан Айв в одному з інтерв'ю детально розповів про нещодавно випущений продукт компанії – Apple Pencil, проти виходу якого виступав ще Стів Джобс. За словами Айва, цей пристрій не є стилусом, як його охрестили ЗМІ, він створений для малювання.

Для Apple завжди було важливим не створювати такий інтерфейс для роботи, який потребуватиме додаткових пристосувань. Ще в 2007 році Стів Джобс сказав, що стилус – це «фу» і він нікому не потрібен. Apple Pencil – це олівець, створений виключно для малювання та креслення, який має спеціально розроблене ПЗ.

За словами авторів, цей інструмент створено для реалізації тих дій під час малювання, які не можна виконати пальцями. Apple Pencil стане у нагоді не лише художникам, але й всім охочим до малювання. Джонатан Айв також зазначив, що цей інструмент допоможе Multi-Touch знайти нові можливості в роботі.

Крім того, Apple Pencil здатен працювати з високою точністю (буквально до одного пікселя), завдяки чому робота з iPad стане значно цікавішою та різноманітнішою, особливо в плані творчості.

 

По матерiалам: macdigger.ru

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top