Американець поділився роликом збірки «власноруч» iPhone 6s

14 Квітня 17Американець поділився роликом збірки «власноруч» iPhone 6s

Американець поділився роликом збірки «власноруч» iPhone 6s

12 квітня на створеному наприкінці березня YouTube-каналі Strange Parts розмістили відеоролик, який за 3 дні зібрав понад 1,8 млн переглядів. Запис хронометражем 23 хвилини демонструє процес придбання комплектуючих і збірки смартфону iPhone 6s американським інженером-ентузіастом Скотті Аленом.

Початківець блогер на китайському ринку Хуацяньбей в місті Шеньчжень витратив близько $1000 на деталі для свого експерименту. Діяв Скотті Ален методом спроб і помилок. За його словами, повноцінно функціональний iPhone 6s з 16 Gb пам'яті потребує комплектуючих лише на $300. Майже так само оцінюють собівартість деталей пристрою фахівці – $ 234.

Найскладніше було з материнською платою смартфону. Скотті Ален витратив чимало часу на пошуки чистої плати, оскільки для запобігання пристрою від злому вона криптографічно спарена з датчиком ідентифікації touch id.

Американець обрав iPhone 6s 2015 року випуску, тому що сам користується цим телефоном. Порівнювати ліцензійний і власноруч виготовлений пристрої було простіше. Надалі американець планує повторити експеримент з новішою моделлю iPhone.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top