7-9 квітня 2017 року в Kyiv Smart City Hub відбудеться Automotive Hackathon

29 Березня 177-9 квітня 2017 року в Kyiv Smart City Hub відбудеться Automotive Hackathon

7-9 квітня 2017 року в Kyiv Smart City Hub відбудеться Automotive Hackathon

Automotive Hackathon – це подія, на якій IT-спеціалісти, дизайнери, маркетологи, що об’єднаються у команди, протягом 48 годин розроблятимуть прототипи технологічних рішень для автомобільного ринку.

Завершенням проекту стануть сформовані команди спеціалістів, що працюватимуть над рішеннями актуальних проблем, озвучених представниками автобізнесу.

На створення дійсно якісних рішень потрібно багато часу, але протягом 48 годин можна встигнути сформувати команду, продумати концепт ті створити прототип майбутнього проекту. А у випадку дійсно вдалої концепції та успішної презентації проекту – отримати підтримку та перші інвестиції.

Місією Automotive Hackathon є об’єднання спеціалістів, що працюють в automotive-стартапах та цікавляться цією тематикою з метою підвищення якості українських продуктів та отримання допомоги у виході на міжнародний ринок.

Організатором Automotive Hackathon є компанія CoreTeka, що займається стратегічним консалтингом, розробкою та впровадженням інноваціних рішень у сфері транспорту та рітейлу на ринку України та за кордоном.

На рахунку СoreTeka серії тематичних заходів інноваційного напрямку, які сприяють пошуку і генеруванню нових життєздатних рішень для авто та логістичного бізнесу.

Подробиці та інформацію про календар найближчих подій можна отримати на сайті events.coreteka.com або на сторінці Facebook https://www.facebook.com/coreteka/

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top