3D-сканер у вигляді дзеркала винайшли вчені в Гонконзі

23 Жовтня 153D-сканер у вигляді дзеркала винайшли вчені в Гонконзі

3D-сканер у вигляді дзеркала винайшли вчені в Гонконзі

Дедалі цікавіші пристрої пропонують сучасні розробники. Приміром, вони створюють антибіотики, які не викликають звикання, флешки або чохли з парфумами. Водночас ринок активно поповнюється як вітчизняними, так і закордонними пристроями.

Дослідники з Гонконгу створили доволі незвичний девайс, призначений для жінок, які мають високий статус у суспільстві. Це - дзеркало з функцією 3D-сканера.

Авторство чудової технології належить фахівцям Політехнічного університету Гонконгу, які працювали для Private Shop Limited. Відмінною властивістю компанії є те, що всі її вироби виготовлені вручну. Але вона вирішила зробити крок вперед і застосувати технології.

Люї Тонг, один зі співробітників бутіка, вважає, що дзеркало принесе неабияку користь у процесі створення ексклюзивних моделей, а також спростить роботу.

Сканер здатен вимірювати обсяги в 140 точках. Далі прилад передає дані, які йдуть на обробку. Такі точні виміри про параметри клієнта без застосування сантиметру - це велике досягнення. Інновація також потішить власниць нестандартних параметрів, яким складно підібрати гардероб у магазинах.

Сканер проходить стадію апробації. Декілька жінок погодилися взяти участь у тестуванні, але за умови, що їхні дані потім видалять із системи. Інформація збереглася в архіві, а також компанія передала дані учасницям проекту, з якими вони могли би звернутися до іншого бутіку та підібрати собі гардероб.

Автори сканера вважають, що незабаром у всіх магазинах жіночої білизни стоятимуть такі пристрої. Покращення сервісу, отримання точніших вимірів і готових виробів високої якості спричинять збільшення обігу. Застосування 3D-скануючого дзеркала - це приваблива ідея для бізнесу.

 

По матерiалам: mashable.com

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top