Технології туризму майбутнього. Част. 1

12 Липень 16Технології туризму майбутнього. Част. 1

Технології туризму майбутнього. Част. 1

Мільйони туристів досліджують Землю, постійно подорожуючи. А технологічні інновації відкривають нові можливості для туристичної галузі.

Джет-паки та вигляд з неба

Технології туризму майбутнього. Частина 1 - 1

Ми звикли споглядати піраміди в Гізі знизу догори. Але як вони виглядають зверху? Завдяки джет-паку бренду Martin Aircraft з Нової Зеландії можна буде навіть помацати піраміду Хеопса. Martin Jetpack у польоті перебуватиме до 30 хвилин. Він має повітряні гвинти, двигуни внутрішнього згоряння. Призначення його – туристичний бізнес. Політати можна буде біля Гранд-Каньйону чи Ніагарського водоспаду. Планується серійний випуск за ціною $200 000 за одиницю.

Технології туризму майбутнього. Частина 1 - 2

Підводний туризм

Технології туризму майбутнього. Частина 1 - 3

Зануритися на глибину – популярна розвага серед туристів. Підводні круїзи вже є на Карибах, Гаваях, Кіпрі. Займаються цим Atlantis Submarines з Канади, Mobimar з Фінляндії, вітчизняна «Садко».

U-Boat Worx випустила підводний човен Cruise Sub для невеликої кількості пасажирів, з якого можна роздивитись панораму через прозору сферу човна.

Інженер Грехем Хоук випускає моделі Deep Flight Super Falcon для 2 мандрівників. Вони опускаються на середню глибину. 

Технології туризму майбутнього. Частина 1 - 4

Поки що такі човни опускаються вздовж берегів, але в майбутньому обіцяють нам тур по Гольфстріму и в Маріанську западину.

Туризм через роботів телеприсутності

Технології туризму майбутнього. Частина 1 - 5

Для тих, хто хоче вирушити на Марсове поле, не виходячи з дому, створили технології телеприсутності. Для цього потрібен робот, який перебуває у потрібному місці, термінал або комп'ютер і шолом віртуальної реальності. Користувач вказує напрямок руху, а робот виконує ці вказівки. Таких роботів використовують для походу на виставки, конференції як в якості глядача, так і доповідача. Незабаром можна буде вирушити до будь-якого міста світу і навіть поспілкуватися там з людьми. Де не можна пройти звичайною дорогою, рятуватимуть безпілотники.

Роботів здаватимуть в оренду, а користуватися ними зможуть всі, хто має вихід в Інтернет.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top