3 головних напрямки розвитку технологій штучного інтелекту в 2017 році

22 Грудня 163 головних напрямки розвитку технологій штучного інтелекту в 2017 році

3 головних напрямки розвитку технологій штучного інтелекту в 2017 році

Штучний інтелект називають головним технотрендом майбутнього. Цього року світові лідери IT-індустрії готували грунт для вагоміших розробок у цій галузі. Фахівці видання VentureBeat назвали три напрямки машинного навчання та ШІ, які активно розвиватимуть гіганти ринку в 2017 році.

Поліпшення користувацького досвіду

Щодня кількість даних збільшується, тому аналіз потребує складніших технологічних рішень й ефективніших алгоритмів. ШІ здатен швидко аналізувати невпинно зростаючий банк даних, відсівати зайве та структурувати корисну інформацію для користувача.

Прогнозування майбутнього

Сучасні технології ШІ здатні вивчати старі дані, аналізувати моделі поведінки, оцінювати альтернативи та на основі цього пропонувати вибір того чи іншого рішення в конкретних обставинах. Згодом свідчення ШІ стануть надійнішими, а прогнози точнішими.

Максимальна персоналізація послуг

Постійно під’єднаний до мережі клієнт генерує дані, надаючи компанії можливість забезпечити йому максимально персоналізований сервіс. Розумні алгоритми аналізують, що користувачеві до вподоби, якому виду дозвілля він надає перевагу, чи є у нього сім'я та ін. На основі цих та інших численних даних компанії в змозі передбачати бажання користувача, підказувати найвигідніші рішення проблем, надавати поради щодо придбання певних продуктів і послуг. Маркетинг рухається не лише до кастомізації реклами, але й до максимального звуження її фокус групи. Тут у нагоді маркетологам стане саме ШІ.

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top