Tesla Gigafactory офіційно відкриється наприкінці липня

03 Червень 16Tesla Gigafactory офіційно відкриється наприкінці липня

Tesla Gigafactory офіційно відкриється наприкінці липня

Масштабна фабрика з виробництва акумуляторних батарей Tesla вже чотири місяці поспіль частково працює. І ось тепер стало відомо про дату, коли найбільший завод у світі вважатиметься офіційно відкритим. Урочисту церемонію призначено на 29 липня цього року.

Про урочисте відкриття Tesla Gigafactory повідомили одразу кілька джерел. Цікаво, що керівництво компанії не запросило ЗМІ відвідати цей захід. Серед запрошених гостей на церемонії візьмуть участь лише інвестори, деякі VIP-персони та п'ять учасників реферальної програми Tesla Model S. Це вже не вперше, коли компанія Tesla Motors презентує свої нові розробки спочатку клієнтам, а вже потім – журналістам.

Tesla Gigafactory є ключовим елементом у реалізації стратегії масового виробництва найдоступнішої моделі компанії. Поки що завод готовий всього на 12,5%. Однак керівництво Tesla Motors заявляє, що за чотири роки фабрика вийде на повну проектну потужність, показники якої сягатимуть 35 ГВт·ч щорічно. Слід відзначити, що ця цифра перевищує загальносвітовий обсяг випуску літій-іонних батарей за 2013 рік.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top