Соціальна акція від InnoTech Ukraine та UNICEF: технології доступні кожному!

25 Лютого 16Соціальна акція від InnoTech Ukraine та UNICEF: технології доступні кожному!

Соціальна акція від InnoTech Ukraine та UNICEF: технології доступні кожному!

Нагадуємо, що для всіх шанувальників цифрових інновацій і технологічних розробок майбутнього 11-12 березня на території НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться щорічний форум InnoTech Ukraine.

InnoTech Ukraine проходить для всіх, хто слідкує за актуальними інноваціями світу цифрових технологій. У рамках заходу обговорюватимуть перспективи впровадження нових технологічних рішень у бізнес і повсякденне життя.

Організатором форуму є компанія «Смайл-Експо», відома завдяки успішному проведенню галузевих заходів.

Організатори вже уклали партнерство з фондами «Благодетель» і «Східна Європа», що дасть змогу дітям з дитячих будинків й інвалідам – спеціалістам ІТ-галузі – відвідати виставку InnoTech Ukraine. Компанія «Смайл-Експо» вирішила не зупинятися на досягнутому та залучила до участі ще й дитячий фонд ЮНІСЕФ. В результаті на форум запросили дітей-інвалідів, які також повинні бути в курсі технологічних революцій у світі.

Таким чином організатори хочуть привернути увагу громадськості до людей з обмеженими можливостями, а ще – продемонструвати, як інновації здатні зробити їхнє життя кращим та простішим.

Для наймолодших гостей проведуть повну екскурсію виставкою разом з нашими волонтерами. Діти отримають змогу самостійно ознайомитися з останніми технологічними рішеннями, представленими на виставці.

Мета InnoTech Ukraine – показати новий світ дивовижних технологій майбутнього абсолютно всім поколінням і громадянам суспільства. Саме тому компанія «Смайл-Експо» активно розвиває впровадження таких соціальних програм.

Майбутнє має бути доступним кожному!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top