Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами

02 Липень 16Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами

Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами

Майбутнє за 3D-принтингом. Однак серійне виробництво вимагає декількох під'єднаних принтерів. Складність полягає в обслуговуванні друкуючих приладів.

Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами - 1

Стартап Tend.ai з Орегона запропонував віддати управління роботу-маніпулятору. Розробка з електронними компонентами контролюватиме процес друку та обслуговування 3D-принтера. Він справлятиметься з управлінням десятьох 3D-принтерів. Інформація зчитується веб-камерою. Коли цикл закінчується, робот натискає потрібні кнопки. Він переносить готові вироби, які потім потрапляють на конвеєр. Розробка сумісна з усіма моделями доступних 3D-принтерів і не вимагає модифікацій.

Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами - 2

Робота створила команда з програміста Марка Сіллімана, інженера-електрика Роберта Кіфера та Джеймса Джентіса, який створював додатки для комп'ютерної безпеки.

Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами - 3

Надихнула їх спільна знайома, яка постійно змушена була перевіряти безперервність роботи на друкуючій фермі.

Програмне забезпечення самонавчається, а готовий виріб обслуговує близько тридцяти 3D-принтерів. Систему навчили усувати збої та вмикати режим прибирання.

Робот керуватиме тридцятьма 3d-принтерами - 4

Незабаром запустять бета-тестування. Про дату виходу на ринок наразі нічого не відомо, але, ймовірно, це станеться у 2018 році.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top