Камера, яка вміє стежити за горизонтом

20 Квітня 16Камера, яка вміє стежити за горизонтом

Камера, яка вміє стежити за горизонтом

У краудфандінгового сервісу Indiegogo з'явився новий цікавий проект. Йдеться про екшн-камеру Revl Arc. Її особливість полягає в системі цифрової стабілізації, яка передбачає стеження за обрієм зйомки.

Корпус Revl Arc водонепроникний. Усередині конструктори розмістили спеціальний електростабілізатор, який відповідає за розташування камери щодо горизонту. Крім того, пристрій оснащений мікрофоном і найпопулярнішими модулями передачі даних. Унікальні датчики визначають напрямок, прискорення, а також висоту камери. Таким чином, Revl Arc здатна оперативно реагувати на умови зйомки та згладжувати будь-які коливання. Для півторагодинної роботи камері потрібен лише один змінний акумулятор.

 

Розробники особливо пишаються електричним стабілізатором обрію, якого немає в конкурентів. Разом з пристроєм ви отримаєте комплект фірмового софту, який допоможе легко опрацювати відзняті відеоматеріали.

Планується, що екшн-камера стане прямим конкурентом GoPro, в якої немає водонепроникного корпусу та стабілізатора. Indiegogo вже зараз приймає попередні замовлення на пристрій за ціною близько 400 доларів.

 

По матеріалам: nplus1.ru

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top