Форум InnoTech Ukraine презентуватиме нові технології для медицини!

16 Лютого 16Форум InnoTech Ukraine презентуватиме нові технології для медицини!

Форум InnoTech Ukraine презентуватиме нові технології для медицини!

11-12 березня на мешканців столиці чекає друга виставка-конференція InnoTech Ukraine, яка продемонструє всі тенденції сучасних технологій.

Майбутнє диктує свої правила - сьогодні дедалі більше компаній займається впровадженням інноваційних технологічних рішень в свою роботу. Щорічний форум InnoTech Ukraine демонструє успіхи інженерів і розробників у робототехніці, створенні розумних гаджетів та різноманітних цифрових пристроїв.

Саме досягненням у сфері науки та медицини буде приділено особливу увагу на конференції. Гості заходу матимуть змогу ознайомитися з найкращими українськими і зарубіжними розробками та проектами, які присвячені медичним технологіям.

В рамках блоку «Healthcare» планується проведення 3 тематичних панелей, а саме:

«Тренди розвитку інновацій в охороні здоров'я України», де виступлять представники Міністерства охорони здоров'я та найперспективніших напрямів науки, а також медичних організацій.
«Технології», де презентуватимуть готові інноваційні продукти міжнародних компаній, які можуть бути впроваджені в українській медицині. Йдеться про досвід Intersorg, Titanovo, Bayer Healthcare та інших.
«Інноваційний потенціал України» - тут презентують рішення, проекти та технології, що з'явилися в країні. В рамках невеликих пітч-сесій продемонструють розробки, актуальні для представників медицини та фарм-компаній.

Форум відбудеться вдруге, та планується, що ділову частину заходу відвідають понад 500 фахівців з різних галузей. Крім конференції, всім гостям також буде доступна виставкова демозона, де компанії представлятимуть свої стенди з останніми моделями робототехніки та дронів, обладнанням для 3D-друку та сканування, smart-технологіями та різними інноваційними розробками в медицині та освіті.

Відвідайте форум InnoTech Ukraine 11-12 березня та дізнайтеся, які інновації доступні вже сьогодні!

Ознайомитися з програмою заходу та запрошеними спікерами можна  тут

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top