Автомобільні стартапи, що полегшують життя

12 Вересня 16Автомобільні стартапи, що полегшують життя

Автомобільні стартапи, що полегшують життя

Щойно «вистрілив» Uber, як додатки для автомобілістів і пасажирів почали з’являтися дедалі активніше, а їхні ідеї стають сміливішими та цікавішими. До вашої уваги кілька автомобільних стартапів, які спростять транспортні аспекти нашого життя.

Ваш механік

Автомобільні стартапи, що полегшують життя - 1

YourMechanic – не новий проект (запущено 2012 р.). Але він дедалі активніше набуває популярності серед американців. Суть його полягає в тому, що автовласник через мобільний додаток або ПК будь-коли може викликати механіка для ремонту машини. Фахівця можливо обрати завчасно за відгуками та оцінками або ж викликати найближчого у разі потреби термінової допомоги.

Паркувальник на замовлення

Автомобільні стартапи, що полегшують життя - 2

Всесвітньо відомий французький виробник шин компанія Michelin став інвестором китайського стартапу Dai Bo. Суть сервісу полягає в можливості завчасно викликати фахівця, який припаркує вашу машину, відшукавши для неї зручне місце, та в разі необхідності подбає про подовження часу для паркування.

Громадське таксі

Автомобільні стартапи, що полегшують життя - 3

Фінські фахівці створили програму, яка здатна змінити поняття громадського транспорту. Проект Kutsupuls розробили для вибудовування індивідуальних маршрутів.

Людина вводить дані про місце свого перебування та пункт прибуття, а програма знаходить громадський транспортний засіб, маршрут якого співпадає з вказаним. Отже, вдосконалена версія «маршрутки» доставляє пасажирів не на фіксовані зупинки, а безпосередньо за потрібною адресою.

Автомат з продажу машин

Автомобільні стартапи, що полегшують життя - 4

Компанія Carvana створила нову систему для придбання автомобілів. Менш ніж за півгодини людина має змогу обрати, сплатити та застрахувати машину в онлайн-сервісі. Потім забирає її у вендінговому апараті. У такий спосіб компанія заощадить на автосалонах і персоналі, а покупці – на часі та нервових клітинах.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top