Американці почали продавати дзеркало з розумним підсвічуванням

22 Грудня 15Американці почали продавати дзеркало з розумним підсвічуванням

Американці почали продавати дзеркало з розумним підсвічуванням

Каліфорнійська компанія simplehuman випустила розумне дзеркало Wide-View Sensor Mirror, котре дозволяє своїй власниці перевірити, як виглядатиме її макіяж при різному освітленні.

У пристрій вбудовано комплексну систему світлодіодного освітлення. За бажанням користувачки воно може відтворювати будь-які колірні температури, надаючи їй можливість роздивитись свій макіяж при різному освітленні.

Керувати дзеркалом можна завдяки спеціальному додатку, котрий автоматично регулює баланс світла. Налаштування за замовчуванням дозволяє фарбуватися при звичайному «вуличному» освітленні. За вимогою девайс може відтворити будь-який варіант – від світла софітів до приглушеної гами. Якщо власниця зробить селфі у певному приміщенні, дзеркало може відтворити ступінь його освітлення. Нарешті, у ньому передбачено функцію «будильника» – коли час, визначений для нанесення макіяжу, добіжить кінця, світлодіоди почнуть тривожно блимати.

 

Пристрій виготовлено з міцної сталі. Світлодіоди встановлені на двох бокових панелях. Дзеркало живиться від розетки або від вбудованих батарей (їх можна заряджати від USB). Крім того, у гаджета є датчик, котрий реагує на наближення власника та автоматично вмикається.

Розумне дзеркало вже можна купити за $400.

 

За матеріалами fainaidea.com

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top