3D Print Conference. Kiev – тривимірний світ можливостей

26 Серпня 153D Print Conference. Kiev – тривимірний світ можливостей

3D Print Conference. Kiev – тривимірний світ можливостей

10 вересня на головній арені країни – НСК «Олімпійський» – відбудеться 3D Print Conference, де підприємці та розробники ознайомляться з новими засобами впровадження технології та отримають свіжу інформацію від зарубіжних і вітчизняних фахівців, які працюють у цій галузі.

За останні декілька років 3D-друк із кумедної розважальної теми handmade-виробів і рукоділля перетворився на промислову галузь, можливості якої вже сьогодні застосовують в архітектурі, дизайні та рекламі.

Як засвідчила минулорічна 3D Print Kiev, потребу модернізовувати свій бізнес усвідомлює багато українських підприємців. Однак освоїти новий напрям не так просто, навіть справжні профі не одразу здатні інтегрувати технологію в свій бізнес.

Користуючись досвідом проведення заходів серії 3D Print в Баку, Санкт-Петербурзі та Алмати, українські компанії отримають величезну фору,  оскільки тут конференція відбуватиметься другий рік поспіль, а успішних проектів, які представлять на 3D Print Kiev, стало в рази більше.

Тому, щоб структурувати весь обсяг інформації, 3D Print Kiev буде поділено на три тематичні майданчики: виставкову зону, зону конференцій і майданчик для практичних занять і майстер-класів.

Конференція

Традиційно головний майданчик 3D Print Conference, спікерами якої будуть виробники 3D-принтерів, зарубіжні та вітчизняні підприємці, розробники ПЗ і фахівці з впровадження 3D-друку в нові галузі промисловості.

Насамперед ця конференція буде корисною:

- Ювелірним дизайнерам: тут ви отримаєте наснагу  для нових проектів та зможете дізнатися, як створити  власну лінію аксесуарів з мінімальними витратами.

- Розробникам програмного забезпечення: на конференції обговорять свіже ПЗ для 3D-принтерів і моделювання.

- Менеджерам проектів: доповіді про успішні стратегії оптимізації та прискорення роботи креативних агенцій і дизайнерських студій.

- Дизайнерам: кожен виступ спікерів супроводжуватиметься воркбуками роботи з 3D-друком.
- Архітекторам: тут ви побачите вже готові проекти споруд і зустрінетеся із замовниками, зацікавленими в створенні подібних макетів.

Секція майстер-класів

Слід наголосити, що 3D Print Conference створювалася насамперед для обміну знаннями, кооперації новачків і загартованих 3D-друкарів. Тому в рамках заходу  відбудеться серія навчальних воркшопів для кожного, незалежно від рівня підготовки:

- Базові тренінги для старту роботи з 3D-принтером.
- Майстер-класи для шанувальників технології та власників своїх агрегатів.
- Воркшопи для роботи з додатками та секретні банки 3D-моделей.
- Тренінги та кейси з оптимізації друку для представників компаній.

Виставковий майданчик

3D Print Kiev стане своєрідним ярмарком вакансій, майданчиком з пошуку замовлень і підрядників, а також тестування різноманітних взірців техніки, зібраних у рамках демозони.

Тут представлять :

- Нові моделі  3D-принтерів.
- Мобільні пристрої для 3D-сканування.
- Комплектуючі для принтерів і матеріали для друку.

Зона розваг

Щоб не відволікати дорослих від важливих тренінгів і доповідей, на найменших 3D-друкарів тут чекають: роздруковані роботи, інтерактивні програми та приємні подарунки.

Крім того, в перервах між воркшопами та виступами учасники 3D Print Conference матимуть змогу обмінятися враженнями у вільному форматі на спеціально організованому фудкорті з 3D-баром, де кожен келих для більшої атмосферності надруковано на 3D-принтері.

Давайте побачимо можливості тривимірного світу!

Чекаємо на вас на 3D Print Conference. Kiev!

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top