200 доларів – і власний стиліст Amazon Echo Look ваш

28 Квітня 17200 доларів – і власний стиліст Amazon Echo Look ваш

200 доларів – і власний стиліст Amazon Echo Look ваш

Давно мріяли про пристрій, який би підбирав вбрання за лічені хвилини? Камера Echo Look з голосовим помічником Alexa від компанії Amazon стане у нагоді для вирішеннія цього завдання.

Як виглядає девайс? Камера на п'ять мегапікселів з вбудованим спалахом, яка слухає команди власника. Наприклад, користувач просить зробити фото чи переглянути онлайн-трансляцію в додатку гаджета.

Крім здатності робити знімки, камера стане корисним порадником. Найцікавіша функція Echo Look – це підбір одягу. Працює це так: людина вбирається, крутиться перед камерою, щоб вона «побачила» вбрання зі всіх боків. Потім пристрій фіксує це. Для отримання поради, слід показати камері альтернативний варіант – тоді вона аналізує комплекти одягу людини та виносить вердикт. Девайс працює за алгоритмом машинного навчання спільно з порадами від модних експертів. Echo Look здатен створювати цілі каталоги луків, щодня фотографуючи користувача.

Крім режиму модного порадника, Echo Look має функції озвучування останніх новин з цілого світу, нагадування про майбутні важливі події, замовлення їжі та навіть пошуку рецепту страви, яка вас цікавить.

Вартість такої смарт-камери становить 200 доларів. Але придбати її можливо тільки за умов наявності спеціального запрошення.

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top