InnoTech Ukraine: поговоримо про освіту майбутнього!

16 Лютого 16InnoTech Ukraine: поговоримо про освіту майбутнього!

InnoTech Ukraine: поговоримо про освіту майбутнього!

11-12 березня в НСК «Олімпійський» відбудеться друга виставка-конференція InnoTech Ukraine, яка продемонструє всі досягнення у сфері сучасних технологій.

Величезна кількість компаній дедалі більше акцентує увагу на впровадженні прогресивних технологічних рішень. Щорічний форум InnoTech Ukraine демонструє досягнення вчених та інженерів у створенні інноваційних цифрових пристроїв для найрізноманітніших галузей.

Цього року особливу увагу буде приділено розвитку інновацій в сфері освіти. Так, в рамках блоку «Education» на конференції свою думку щодо освітнього майбутнього України висловлять представники Міністерства освіти та науки (планується, що, зокрема, другий рік поспіль її відвідає профільний міністр С. Квіт). Гостям заходу розкажуть про пілотні проекти та програми, які були успішно впроваджені в навчальних установах країни, а також про інновації та технології, що очікуються від розробників. 

Окрема панель буде присвячена темі онлайн-освіти, яка наразі є одним зі світових трендів. Тут будуть представлені найвідоміші в Україні онлайн-платформи, що успішно функціонують уже сьогодні.

Не залишаться осторонь і досягнення компаній-розробників (Microsoft, «Розумники» та ін.). Вони також представлятимуть інноваційні продукти для освітніх установ та організацій.

Форум відбудеться вдруге, планується, що ділову частину заходу відвідають понад 500 фахівців з різних галузей. Окрім конференції, всім гостям також буде доступна виставкова демозона, де компанії представлятимуть свої стенди з останніми моделями робототехніки та дронів, обладнанням для 3D-друку та сканування, smart-технологіями та різними інноваційними розробками в галузі освіти та медицини.

Відвідайте форум InnoTech Ukraine 11-12 березня та дізнайтеся, які інновації доступні вже сьогодні!

Ознайомитися з програмою заходу та запрошеними спікерами можна тут

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top