Київський міжнародний економічний форум 2016

14 Липень 16Київський міжнародний економічний форум 2016

Київський міжнародний економічний форум 2016

УКРАЇНА: НАПЕРЕДОДНІ ЧЕТВЕРТОЇ ПРОМИСЛОВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ

6-7 жовтня 2016 року

готель Hilton Kyiv

Україна, Київ

Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) - постійно діючий міжнародний майданчик, де експерти разом із представниками міжнародного бізнесу та влади шукають відповіді на ключові питання, що стоять перед українською економікою на шляху її розвитку, визначають стратегії імплементації кращого світового досвіду, а також будують нові партнерські стосунки для міжнародної торгівлі та глобальних інвестицій.

Тематика КМЕФ 2016 буде максимально наближеною до практики залучення до країни інвестицій задля участі України в глобальних процесах розвитку четвертої промислової революції, яка стала лейтмотивом цьогорічного Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Цьогорічний форум змінює формат - особлива увага буде приділятися В2В зустрічам, в ході яких кожний з учасників матиме можливість познайомитись з потенційними бізнес-партнерами та досягти домовленостей про подальшу співпрацю.

КМЕФ 2016 чекає на 1000 гостей, а саме: українських та закордонних бізнесменів, представників українського політикуму  та громадського суспільства, успішних реформаторів з інших країн, визначних  економістів, послів та науковців. Приєднуйтесь!

Організатори Київського міжнародного економічного форуму: Асоціація інноваційного розвитку України, Фонд Василя Хмельницького K.Fund та УСПП

Більше інформації про КМЕФ 2016, програма та спікери  - на сайті http://forumkyiv.org

Для участі у заході, будь ласка, реєструйтесь за посиланням http://kmef2016.ticketforevent.com

Оргкомітет КМЕФ: +38 (044) 496-30-36, info@forumkyiv.org

 

Пiдписатися

Останні новини ринку інновацій

Інші новини

scroll to top